0897-804-142    office@rabota-de.eu
Политика за защита на личните данни

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни (Privacy Policy)

Обща информация

От 25 май 2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

 

В качеството си на администратор на лични данни Вюрдигес Алтерн ЕООД, отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата, и ги пази отговорно и законосъобразно.

 

Информация относно Администратора на лични данни

1.    Наименование Вюрдигес Алтерн ЕООД

2.    ЕИК/БУЛСТАТ :202697767

3.    Седалище и адрес на управление: гр Варна,ул.Хъшове № 1

4.    Данни за кореспонденция: гр Варна, ул.Русе № 51

5.    E-mail: office@rabota-de.eu

Информация относно компетентния надзорен орган

1.    Наименование: Комисия за защита на личните данни

2.    Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

3.    Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

4.    Телефон:02 915 3 518

5.    Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

6.    Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

"Вюрдигес Алтерн“ ЕООД осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

 

Основание за събиране, обработване и съхраняване на Вашите лични данни

Чл. 1. (1) "Вюрдигес Алтерн „ЕООД събира и обработва Вашите лични данни във връзка  въз основа на следното:

      Изпълнение на задълженията наВюрдигес Алтерн ЕООД  по договор с Вас;

      Изрично получено съгласие от Вас при запитване чрез сайта.

      За целите на легитимност

 

Цели и принципи при събирането, обработването и съхраняването на Вашите лични данни

Чл. 2. (1) "Вюрдигес Алтерн ЕООД събира и обработва личните данни, които Вие ни предоставяте във връзка с използването на нашите услуги и за сключване на договор с дружеството,

      индивидуализация на страна по договора;

      счетоводни цели;

      защита на информационната сигурност;

      обезпечаване на изпълнението на договора за предоставяне на съответната услуга;

 

(2)Вюрдигес Алтерн“ ЕООД спазва следните принципи при обработката на Вашите лични данни:

      законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;

      ограничение на целите на обработване;

      съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни;

      точност и актуалност на данните;

      ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;

      цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.

(3) При обработването и съхранението на личните данни, "Вюрдигес Алтерн ЕООД може да обработва и съхранява личните данни с цел защита на следните си легитимни интереси:

      изпълнение на задълженията си към Национална агенция по приходите, Министерство на вътрешните работи и други държавни и общински органи.

 

Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява юрдигес Алтерн ЕООД?

Чл. 3. (1)юрдигес Алтерн ЕООД извършва следните операции с личните данни за следните цели:

      Сключване и изпълнение на договор с клиент или партньор

(2) "Вюрдигес Алтерн ЕООД обработва следните категории лични данни и информация за следните цели и на следните основания:

      Данни: Ваши индивидуализиращи данни:  Имена по лична карта или паспорт, ЕГН/ЛНЧ, гражданство, номер на лична карта/валиден национален документ за самоличност, адрес, имейл и телефон.

    Цел, за която се събират данните: 1) изпълнение на договор неговото администриране;;

    Основание за обработка на личните Ви данни – договорно основание.

    Цел, за която се събират данните: Запитване за информация относно дейностите и услугите на “СИДИ” ООД.

    Основания за обработка на данните: С приемането на общите условия и политиката за защита на личните данни на уебсайта Вие давате ясно изразено съгласие личните ви данни да бъдат обработени за съответната цел.

      Други данни, които "Вюрдигес Алтерн“ ЕООД  обработва – При влизане в нашия уебсайт, "Вюрдигес Алтерн ЕООД събира данни за използвания IP адрес.

    Цел, за която се събират данните: Подобряване на сигурността на услугата и локализация на интерфейса, статистически и маркетингови проучвания.

    Основания за обработка на данните: IP адресът се събира на основание осъществяване на легитимните интереси на администратора – чл. 6, ал. 1, б. (е) от GDPR;

      Ваши данни за издаването на фактура на физическо лице – Ако желаете да Ви бъде издадена фактура в качеството Ви на физическо лице, следва да предоставите своя единен граждански номер.

    Цел, за която се събират данните:  необходими законово за назначаване

    Основание за обработка на личните Ви данни – При сключването на писмен договор, между "Вюрдигес Алтерн ЕООД и Вас се създава договорно отношение, на което основание обработваме Вашите лични данни – чл. 6, ал. 1, б. (б) GDPR.

(3) "Вюрдигес Алтерн ЕООД  не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:

      разкриват расов или етнически произход;

      разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;

      генетични и биометрични данни,  или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.

(4) Личните данни са събрани от "Вюрдигес Алтерн ЕООД  от лицата, за които се отнасят.

(5) Дружеството не извършва автоматизирано взимане на решения с данни.

 

Срок на съхранение на личните Ви данни

Чл. 4. (1)юрдигес Алтерн ЕООД  съхранява Вашите лични данни за срок не по-дълъг от изискванията на приложимото законодателство за съответния предвиден срок. След изтичането на този срок,“Вюрдигес Алтерн‘ ЕООД  полага необходимите грижи да изтрие и унищожи всички Ваши данни, без ненужно забавяне.

(2) "Вюрдигес Алтерн ЕООД Ви уведомява, в случай, че срокът за съхранение на данните е необходимо да бъде удължен с оглед изпълнение на целите, изпълнение на договора, с оглед легитимни интереси на дружеството или друго.

 

Предаване на вашите лични данни за обработване

Чл. 5. (1) "Вюрдигес Алтерн ЕООД може по собствена преценка да предава част или всички Ваши лични данни на обработващи лични данни за изпълнението на целите за обработване при спазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679.

(2)щрдигес Алтерн ЕООД Ви уведомява в случай на намерение да предаде част или всички Ваши лични данни на трети държави или международни организации.

 

 

Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните ви данни

 

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни

Чл. 6. (1) Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани от "Вюрдигес Алтерн ЕООД за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез попълване на  формуляр  в свободен текст.

(2)‘Вюрдигес Алтерн ЕООД може да поиска да удостоверите своята самоличност и идентичност с лицето, за което се отнасят данните.

 

Право на достъп

Чл. 7. (1) Вие имате право да изискате и получите от "Вюрдигес Алтерн ЕООД потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас.

(2) Вие имате право да получите достъп до данните, свързани с него, както и до информацията, отнасяща се до събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни.

(3)юрдигес Алтерн ЕООД Ви предоставя при поискване, копие от обработваните лични данни, свързани с Вас, в електронна или друга подходяща форма.

 

Право на коригиране или попълване

Чл. 8. Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни, свързани с Вас с отправяне на искане до "Вюрдигес Алтерн ЕООД.

 

Право на изтриване („да бъдеш забравен“)

Чл. 9.(1) Вие имате правото да поискате от "Вюрдигес Алтерн ЕООД изтриване на свързаните с Вас лични данни, а "Вюрдигес Алтерн ЕООД има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне, когато е налице някое от посочените по-долу основания:

      личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин;

      Вие оттеглите своето съгласие, върху което се основава обработването на данните и няма друго правно основание за обработването;

      Вие възразите срещу обработването на свързаните с Вас лични данни, включително за целите на директния маркетинг и няма законни основания за обработването, които да имат преимущество;

      личните данни са били обработвани незаконосъобразно;

      личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на ЕС или правото на държава членка, което се прилага спрямо

      личните данни са били събрани във връзка с предлагането на услуги на информационното общество.

(2)юрдигес Алтерн ЕООД не е длъжен да изтрие личните данни, ако ги съхранява и обработва:

      за упражняване на правото на свобода на изразяването и правото на информация;

      за спазване на правно задължение, което изисква обработване, предвидено в правото на ЕС или правото на държавата членка, което се прилага спрямо Администратора или за изпълнението на задача от обществен интерес или при упражняването на официални правомощия, които са му предоставени;

      по причини от обществен интерес в областта на общественото здраве;

      за целите на архивирането в обществен интерес, за научни или исторически изследвания или за статистически цели;

      за установяването, упражняването или защитата на правни претенции.

(3) За да упражните правото си на „забравяне“, Вие следва да подадете писмено искане, изпратено до фирмата, както и да удостоверите своята самоличност и идентичност с лицето, за което се отнасят данните, като представите на място своята лична карта за целите на идентификация

(4) "Вюрдигес Алтерн ЕООД не изтрива данните, които има законово задължение да съхранява, включително за защита по повод отправени срещу него съдебни претенции или доказване на свои права.

 

Право на ограничаване

Чл. 10. Вие имате право да изискате от "Вюрдигес Алтерн ЕООД да ограничи обработването на свързаните с Вас данни, когато:

      оспорите точността на личните данни, за срок, който позволява на "СИДИ" ООД да провери точността на личните данни;

      обработването е неправомерно, но Вие не желаете личните Ви данни да бъдат изтрити, а само използването им да бъде ограничено;

      "Вюрдигес Алтерн ЕООД не се нуждае повече от личните данни за целите на обработването, но Вие ги изисквате за установяването, упражняването или защитата на свои правни претенции;

      Възразили сте срещу обработването в очакване на проверка дали законните основания на "Вюрдигес Алтерн ЕООД имат преимущество пред Вашите интереси.

 

Право на преносимост

Чл. 11. (1) Вие можете по всяко време да изтеглите данните, които се съхраняват и обработват за Вас във връзка с използване на услугите на "Вюрдигес Алтерн ЕООД, с искане по имейл.

(2) Вие можете да поискате от "Вюрдигес Алтерн ЕООД директно да прехвърли Вашите лични данни към посочен от Вас администратор, когато това е технически осъществимо.

 

Право на получаване на информация

Чл. 12. Вие можете да поискате от "Вюрдигес Алтерн ЕООД да Ви информира относно всички получатели, на които личните данни, за които е поискано коригиране, изтриване или ограничаване на обработването, са били разкрити. "Вюрдигес Алтерн ЕООД може да откаже да предостави тази информация, ако това би било невъзможно или изисква несъразмерно големи усилия.

 

Право на възражение

Чл. 13. Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от "Вюрдигес Алтерн ЕООД, които се отнасят до Вас, включително ако се обработват за целите на профилиране или директен маркетинг.

 

Вашите права при нарушение на сигурността на личните ви данни

Чл. 14. (1) Ако "Вюрдигес Алтерн ЕООД установи нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, ние Ви уведомяваме без ненужно забавяне за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети.

(2) юрдигес Алтерн ЕООД не е длъжен да Ви уведомява, ако:

      е предприел подходящи технически и организационни мерки за защита по отношение на данните, засегнати от нарушението на сигурността;

      е взел впоследствие мерки, които гарантират, че нарушението няма да доведе до висок риск за правата Ви;

      уведомяването би изисквало непропорционални усилия.

 

Лица, на които се предоставят личните ви данни

 

Чл. 15. Администраторът не извършва трансфер на вашите данни към трети държави.

 

Други разпоредби

Чл. 16. В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

1.    Наименование: Комисия за защита на личните данни

2.    Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

3.    Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

4.    Телефон:02 915 3 518

5.    Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

6.    Уеб сайт: www.cpdp.bg

Чл. 17. Можете да упражните всичките си права относно защита на Вашите лични данни чрез формите, приложени към настоящата информация. Разбира се, тези форми не са задължителни и можете да отправите исканията си във всякаква форма, която съдържа изявление за това и ви идентифицира като притежател на данните.

Чл. 18. Ако съгласието се отнася за трансфер, Администраторът описва възможните рискове за трансфера на данните към трети държави при липсата на решение за адекватна защита и подходящи средства за защита.









"Вюрдигес Алтерн" ЕООД

ВЮРДИГЕС АЛТЕРН - Работа в Германия
като домашен помощник,болногледач
или медицинска сестра.
Меню
Начало
За нас
Контакти

Работа

Домашни помощници в Германия
Болногледачи в Германия
Свободни позиции
Информация

Условия за кандидатстване
Полезна информация
Отзиви
Контакти
гр. Варна, ,ул.Русе 51,ет.1 ап.2
GSM: 0897 804 142
Mail: office@rabota-de.eu


Copyright © 2018. Политика за защита на личните данни